Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı can kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu mevki yangın merdiveni imalatı kucakin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın kapısı kesinlikle hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları derneşik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak sinein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının rast bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının muayene edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı adına çatı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre derunbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan nazikçe kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı elan buna rabıtlı olarak elan adi olmaktadır.

Bu doğrultuda mutluluk de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın merdivenine malik tutulmak yetişkin bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı yapmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak lacerem bir yangın merdivenine sahip bulunmak için binanızın yeni olması evet da dolgunca etkili olması gerekmemektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil Yangın Kapısı ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın yahut acil tavır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana kapıların yanı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini durumunda taammüden projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page